REGULAMENT COVID 19

1. Este obligatorie purtarea mastii de protectie, cu exceptia momentelor cand sportivii desfasoara antrenamente.

 

2. Orice antrenament trebuie sa fie precedat de o procedura de autoevaluare. Persoanele care prezinta unul sau mai multe dintre simptomele prezentate mai sus sau le-au prezentat in ultimele 14 zile, trebuie sa anunte directia de sanatate publica judeteana, medicul de familie si sa nu paraseasca locuinta pana la stabilirea unui diagnostic.

 

Conditii de antrenament

  • Igienizarea mainilor este obligatorie inainte si dupa antrenament.
  • In timpul antrenamentului, igienizarea mainilor se va face ori de cate ori este posibil, in momentele de pauza.
  • Atunci cand este posibil, dar cel putin o data la 15 minute, mingea si/sau celelalte materiale sportive care sunt folosite de mai mult de un sportiv vor fi igienizate cu produse dezinfectante avizate/autorizate.
  • In cazul sportivilor de performanta, care sunt asistati de antrenor si alti specialisti, este recomandata pastrarea fata de acestia a distantei de siguranta, inclusiv in timpul sedintelor tehnice. In cazul in care medicul sportiv este prezent, el trebuie sa poarte echipamentul de protectie pe tot parcursul interactiunii directe cu sportivul.
  • Este interzisa eliminarea salivei in spatiul de antrenament dat fiind ca particulele de saliva sunt mediul cel mai propice pentru raspandirea SARS-CoV-2.

 

Conditii dupa antrenament

  • Materialele sportive vor fi dezinfectate cu atentie dupa fiecare folosire.
  • Echipamentul folosit in timpul antrenamentului trebuie pus direct intr-o punga de plastic inchisa ermetic, urmand ca dupa aceea sa fie spalat/curatat la o temperatura adecvata.
Home Fotbal Viitorul Cluj
Home Fotbal Viitorul Cluj