GRUPE DE VARSTA

Numar de copii/grupa: 25 copii

INITIERE

intre 5 - 11 ani

3 sedinte de antrenament +joc

saptamanal

DEZVOLTARE

intre 12-16 ani

4 sedinte de antrenament

+joc

saptamanal

PERFECTIONARE

intre 17-19 ani

5 sedinte de antrenament

+joc

saptamanal

Intervalul optim pentru dezvoltarea personala a copiilor este intre 6-12 ani (perioada de "aur" este 9 - 12 ani).

Copiii vin la antrenament pentru a face sport, miscare - ei vor sa alerge dupa minge, sa dribleze, sa suteze la poarta, sa dea cat mai multe goluri.

 

Este perioada in care tehnica individuala se invata cel mai bine si mai placut prin jocuri mici (multe atingeri ale mingii, nenumarate decizii personale, tranzitia permanenta intre atac si aparare, multe goluri etc.)

 

Toti parintii isi doresc la un moment dat pentru copiii lor sa evolueze la cluburi si echipe mari, insa, pentru a ajunge la acest nivel, este nevoie de o tehnica de joc desavarsita, care se dobandeste in perioada copilariei.

 

De aceea, caracteristica Academiei de Fotbal Viitorul Cluj este dezvoltarea multilaterala a copilului si nu crearea de echipe (urmarirea acestui obiectiv cu orice scop duce la distrugerea initiativei personale si restrictioneaza mult creativitatea).

 

Noi cautam sa dezvoltam copilul "altfel", ne dorim copii asumati si creativi, care sunt in stare sa ia deciziile cele mai bune in criza de timp si spatiu.

 

Dragi parinti, urmariti cu atentie evolutia copilului dumneavoastra, nu comparati performantele acestuia cu ale altor copii, nu uitati ca fiecare copil este unic si are propriul ritm de dezvoltare.

 

UNDE NE ANTRENAM

 

 

 

 

 

Aleea Detunata,Cluj-Napoca

 

 

 

 

 

 

Baza Sportiva "Dan Anca"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drumul Sfantul Ioan 2,Cluj-Napoca

 

 

 

 

 

 

Baza Sportiva Unirea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parcul Rozelor,Cluj-Napoca

 

 

 

 

 

 

Baza Sportiva Winners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bulevardul1 Decembrie 1918nr. 41, Cluj-Napoca

 

 

 

 

 

 

Baza Sportiva Transilvania

 

 

 

 

 

TARIFE

SPARKLE

ABONAMENT

BASIC

ABONAMENT

ADVANCED

ABONAMENT

ELITE

CARD

CADOU

ANTRENAMENTE PERSONALIZATE

Maxim 3-4 participanti pe sedinta

  • 100 RON/sedinta: 7-13 ani
  • 150 RON/sedinta: 14-19 ani

PROGRAME EDUCATIONALE

Academia de Fotbal "Viitorul Cluj" este prima si singura academie din Romania care este Unitate Operationala Award.

 

In domeniul in care activam, al fotbalului juvenil, problemele cu care ne confruntam sunt: procentajul mic al celor care reusesc sa isi cladeasca o cariera sportiva de succes si rata de abandon scolar la copiii care practica un sport la nivel profesionist.

 

Livrarea programului de educatie non-formala The Duke of Edinburgh's International Award este un motiv de mandrie atat pentru Academie, cat si pentru sportivii nostri care, la finalizarea fiecarei din cele trei sectiuni, beneficiaza de o certificare internationala, care le confera un avantaj in gasirea unui loc de munca.

 

Acest program este unul din instrumentele prin care oferim tinerilor o ghidare profesionala catre niste meserii care sa le asigure integrarea in societate ca adulti si un loc de munca stabil, chiar si in cazul in care ei nu vor urma o cariera sportiva.

 

Astfel, in cazul in care tinerii respectivi nu vor mai face fotbal, societatea  nu va fi incarcata in plus cu problemele de somaj sau neintegrare.

 

The Duke of Edinburgh's International Award echipeaza tineri pe viata. Este liderul programelor de tineret, cu peste 1,3 milioane de tineri din intreaga lume care s-au alaturat programului din peste 130 de tari si teritorii.

 

De la lansarea sa acum 65 de ani, programul Award a inspirat milioane de tineri sa-si transforme viata. Prin crearea de oportunitati de a-si dezvolta abilitati transferabile, de a deveni activi din punct de vedere fizic, de a fi de folos comunitatii si de a isi dezvolta spiritul de echipa prin parcurgerea unei activitaţi in aer liber, programul Award ii ajuta pe tineri sa-si gaseasca scopul, pasiunea si locul in lume. De asemenea, acesta este recunoscut la nivel mondial, oferind tinerilor o acreditare internationala unica a experientelor avute.

 

Programul Award transforma tinerii, comunitatile si societatile din intreaga lume. Participantii care finalizeaza programul devin mai increzatori si mai rezistenti si isi dezvolta abilitati in domenii precum comunicarea, rezolvarea problemelor si leadershipul. Acest lucru, la randul sau, are un impact pozitiv asupra comunitatilor lor, care vad imbunatatiri in ceea ce priveste angajabilitatea, sanatatea si bunastarea, nivelul de educatie.

 

Puteţi afla mai multe informatii despre programul Award in Romania vizitand paginile, www.dofe.ro, www.intaward.org sau trimiteţi un mesaj la adresa: office@dofe.ro.

 

 

CONSILIERE

  • rolul parintelui in dezvoltarea copilului de la practicant de fotbal la fotbalist de performanta
  • regulament de conduita aplicabil parintilor, membrilor familiei, insotitorilor
  • recomandari de nutritie
  • program odihna vs alte activitati
  • comunicare cu copilul si antrenorul
  • programe pregatire /grupa de varsta
  • antrenamente personalizate (tehnic, tactic)
  • psihologie sportiva cu personal calificat
Home Fotbal Viitorul Cluj

Baza Sportiva "Dan Anca"

Baza Sportiva Unirea

Baza Sportiva Winners

Baza Sportiva Transilvania

Aleea Detunata,

Cluj-Napoca

Drumul Sfantul Ioan 2,

Cluj-Napoca

Parcul Rozelor,

Cluj-Napoca

Bulevardul

1 Decembrie 1918

nr. 41, Cluj-Napoca

Home Fotbal Viitorul Cluj